It is currently Sun Apr 23, 2017 9:44 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Welcome
Welcome to SpeedFreq

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!





 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Test Mode problems
PostPosted: Mon Oct 17, 2016 11:21 pm 

Joined: Thu Sep 13, 2012 9:25 pm
Posts: 813
So on the latest version of SpeedFreq, Test Mode is showing that I am about 1 million meters away from the S/F line, and am never getting across it in my lifetime :)

Version is 1.0.87.

Can you fix this bug?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Test Mode problems
PostPosted: Tue Oct 18, 2016 10:34 am 
User avatar

Joined: Sun Jul 14, 2013 9:20 pm
Posts: 236
Location: Ottawa, ON, Canada
Sorry, I made a change so that test mode can mimic a real track a little better--the test track is now a real track.
To get around this problem, save the test mode track into you track list, then select that track before starting the race.
Alternatively, don't select any tracks, and set a new track each time.
Let me know if it's still an issue.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Test Mode problems
PostPosted: Tue Oct 18, 2016 11:16 am 

Joined: Thu Sep 13, 2012 9:25 pm
Posts: 813
Doesn't sound user friendly, but yes it works now.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Test Mode problems
PostPosted: Tue Oct 18, 2016 1:18 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 14, 2013 9:20 pm
Posts: 236
Location: Ottawa, ON, Canada
Ya, I kind of agree, but I needed a way to debug some issues that involved starting a race with a pre-defined track (start/finish line). The only way to do that before was physically doing it in a car, so I opened up the ability to have pre-defined tracks in test mode.
Maybe I can think of a way to avoiding people falling into that trap, but keep the ability to test this scenario.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Test Mode problems
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 7:54 pm 
User avatar

Joined: Sun Jul 14, 2013 9:20 pm
Posts: 236
Location: Ottawa, ON, Canada
I just published version 91, which includes a fix for this--when in test mode, a new S/F line will always be requested from the user


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Test Mode problems
PostPosted: Fri Nov 11, 2016 4:39 pm 

Joined: Thu Sep 13, 2012 9:25 pm
Posts: 813
Thanks :)


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron

suspicion-preferred